• Откритата лихва към Биткойн опциите се повишава с 50% за месец, за да достигне 1,5 милиарда долара

    Откритата лихва към Биткойн опциите се повишава с 50% за месец, за да достигне 1,5 милиарда долара

    Това се случва едва месец, след като откритата лихва за първи път прекоси 1 милиард долара, отбелязвайки 50% увеличение в рамките на 33 дни.

    Откритата лихва към Биткойн опциите се повишава с 50% за месец, за да достигне 1,5 милиарда долара

    Малко повече от месец, откакто откритата лихва биткойна достигна рекордно високата стойност от 1 милиард долара, най-новите данни показват, че той се е увеличил с 50% до пробив от 1,5 милиарда долара.

    Според най-новите данни на компанията за анализ на пазара Skew, общата открита лихва към опциите за биткойн (BTC) премина 1,5 милиарда долара на 9 юни. Това се случва едва месец, след като откритата лихва за първи път прекоси 1 милиард долара, отбелязвайки 50% увеличение само 33 дни. 50% ръст за месец

    Общите опции за биткойн открити лихви достигнаха 1 милиард долара за първи път на 7 май. Месец по-късно, само Deribit има открита лихва от 1,1 милиарда долара, а общата открита лихва е достигнала 1,5 милиарда долара.

    Увеличението на Deribit с 20% от $ 903 милиона през месеца не е най-голямата история.

    Чикагската стокова борса е увеличила своите опции за биткойн открити лихви с над 850% през това време. На 7 май това е 38 милиона долара, но до 9 юни Чикагската стокова борса регистрира 368 милиона долара открита лихва.

    Само през първата половина на май откритата лихва към опциите на CME Bitcoin нарасна с огромните 1000% от 12 милиона до 142 милиона долара.

    Въпреки че не успяват да поддържат това ниво на растеж, най-новите данни показват, че импулсът на опциите на Чикагската стокова борса далеч не е изчерпан.

    От останалите основни играчи на пазара на опции за BTC, откритата лихва на LedgerX остана приблизително същия от 7 май до $ 52 милиона, докато OKEx видя спад с 15% до 65 милиона долара. Bakkt също видя спад в откритата лихва от $ 80 000 до $ 68 000.

    Въпреки това, представянето както на Deribit, така и на Чикагската стокова борса показва, че опциите за биткойн са един бързо развиващ се пазарен сектор.

     

    лихва Стокова борса Биткойн

    Оценка на новината

    0