• ИНСМАРКЕТ организира безплатно събитие за управление на личните средства

    ИНСМАРКЕТ организира безплатно събитие за управление на личните средства

    Електронната медия ИНСМАРКЕТ организира събитие, на което ще се проведе дискусия на тема „Печели находчиво: нови хоризонти за личните спестявания”.

    ИНСМАРКЕТ организира безплатно събитие за управление на личните средства

    Електронната медия ИНСМАРКЕТ организира събитие, на което ще се проведе дискусия на тема „Печели находчиво: нови хоризонти за личните спестявания”. Участието е напълно безплатно, а събитието ще се проведе на 23 февруари в Бизнес център „Капитал форт”.

    Във форума ще вземат участие експерти, които ще посочват различни възможности за инвестиция на личните средства и спестявания. Ще бъдат направени анализи на финансовите пазари, разискана ще бъде и темата доколко са защитени спестяванията и инвестициите в страната, както и ще бъде направена класация на най-успешните фондове за доверително управление.

    Българите все още не са запознати с новите и успешни методи за управление на личните средства. Повечето предпочитат да държат личните си финанси в банка, но има и други по-успешни възможности.

    В страните на Запад, хората предпочитат да насочат парите си към инвестиционни застраховки, взаимни фондове и допълнително пенсионно осигуряване. Ако искате да научите повече за това как да управлявате личните си средства, посетете форума на ИНСМАРКЕТ. Местата са ограничени, а присъствието се заявява предварително.

    управление на лични средства ИНСМАРКЕТ "Печелете находчиво: нови хоризонти за личните сре

    Оценка на новината

    5.00