• Плащаме сметки с гривни и ключодържатели

  Плащаме сметки с гривни и ключодържатели

  Иновацията в разплащането е услуга на Райфайзенбанк България.Дигиталните аксесоари ще предоставят на клиентите по-бързо и по-удобно плащане, обещават от банковата институция.

  Плащаме сметки с гривни и ключодържатели

  В аксесоарите е вградена микрокарта, с която може да се плаща безконтактно в различни търговски обекти, както и на банкомат. Микрокартата може да се сложи и в стикер, който  да бъде залепен на предмет избран от потребителя на тази услуга.

  А плащането се случва така както и с безконтактна карта. Тези аксесоари могат да послужат на потребителите при транзакции в търговски обекти, както и на банкомат.

  Засега дигиталните аксесоари се издават като допълнение към кредитна карта RaiCARD Fix. До края на годината всеки потребител ще може да получи това допълнение и към своята дебитна карта, издадена от банката.

  Всяка микрокарта има, разбира се, свой ПИН код, като стандартно според правилата у нас, могат да се правят плащания до 25 лева без въвеждане на персонален код. Стандартно за всяка безконтактна транзакция потребителите се уведомяват чрез SMS и по този начин могат да контролират транзакциите, които се извършват от тяхната сметка.


   

  часовник Райфайзенбанк безконтактно плащане разплащане сметки

  Оценка на новината

  0