• Златан Ибрахимович става лице на Visa за Световното първенство по футбол в Русия

    Златан Ибрахимович става лице на Visa за Световното първенство по футбол в Русия

    Visa обяви, че професионалният футболист Златан Ибрахимович ще бъде новото лице на глобална маркетингова кампания за предстоящото Световното първенство по футбол в Русия

    Златан Ибрахимович става лице на Visa за Световното първенство по футбол в Русия

    Visa обяви, че професионалният футболист Златан Ибрахимович ще бъде новото лице на глобална маркетингова кампания за предстоящото Световното първенство по футбол в Русия. Като официална платежна система на FIFA, Visa, в сътрудничество с Ибрахимович, ще помогне на феновете да не пропуснат нито един момент от играта през лятото.

     „Изключително горд съм да работя с Visa - глобалния лидер в разплащанията. Винаги се опитвам да бъда най-добрият във футбола, така че партньорството с Visa олицетворява именно това, към което се стремя – да бъда най-добрият", каза Златан Ибрахимович, елитен спортист и лице на кампанията на Visa за Световното първенство по футбол в Русия 

    Като един от най-награждаваните активни футболисти в света Ибрахимович печели 33 трофеи в своята кариера, като играе за девет отбора от Англия, Франция, Италия, Холандия, Испания, Швеция и Съединените щати. Ибрахимович е смятан за един от най-добрите нападатели и футболисти от своето поколение.

    Ибрахимович е известен не само със своите необикновени спортни умения, но и със своя характер. Роден в Швеция в семейство на босненец и хърватка, тази футболна легенда е посланик на ООН, собственик на бизнес, говори пет езика и олицетворява глобалния характер на марката Visa и нейното широко припознаване по света.

    „Винаги сме били запознати с впечатляващите постижения на Ибрахимович, международната му известност и колоритната му личност. Във Visa сме развълнувани от възможността да си партнираме с него за популяризиране на кампанията ни за Световното първенство по футбол и продуктовата ни иновация, както и да се свържем с феновете по света и да покажем отново, че Visa е „Навсякъде, където искаш да бъдеш“, заяви Лин Бигър, главен директор маркетинг и комуникации на Visa.

    Пътешествието на Visa и Златан Ибрахимович ще започне през следващия месец. За да проследите събитията, присъединете се към 31 млн. последователи на Златан Ибрахимович в Instagram на @iamzlatanibrahimovic или посетете www.visa.com.

    Visa Inc.   

    Visa Inc. е световен лидер в дигиталните разплащания. Нашата мисия е да свързваме света чрез най иновативната, надеждна и сигурна мрежа за разплащания, като създаваме възможност  потребителите, бизнеса и икономиките да процъфтяват. Нашата модерна глобална мрежа за обработка на данни, VisaNet, гарантира сигурни и надеждни разплащания в целия свят и може да обработва над 65 000 съобщения за трансакции в секунда. Иновациите, които са постоянно във фокуса на компанията, са катализатор за бързия растеж на свързаната търговия през всяко едно устройство и са движещата сила за постигането на мечтата за безкешово бъдеще за всеки, навсякъде. В периода на преход от аналогов към дигитален свят Visa посвещава своята марка, продукти, хора, мрежа и обхват на преобразяването на бъдещето на търговията. За повече информация, посетете нашата уебстраница www.visaeurope.com, блога на Visa Vision (vision.visaeurope.com) и @VisaInEurope.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00