• Пловдив конкурира София в луксозното строителство

    Пловдив конкурира София в луксозното строителство

    Луксъри Ливинг е финалист за статуетките, които ще бъдат връчени на 30 септември в хотел Маринела.

    Пловдив конкурира София в луксозното строителство

    Строителството в Пловдив отново е сред водещите в луксозния сегмент - новите жилищни комплекси предоставят все повече екстри за задоволяване на потребностите на живущите в тях, сочи журито на Строителните Оскари.

    Гала-вечерта, която ще отличи лидерите в строителния бранш у нас, ще се проведе на 30 септември в балната зала на 5-звездния хотел Маринела и ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на  SOS Детски Селища България, съобщава ВИП Комюникейшън.

    Футболната легенда Красимир Балъков, дългогодишен дарител за децата в риск, също дарява картина от личната си колекция за търга, който ще се проведе по време на Десетото юбилейно издание на Наградите за луксозно строителство.

    Сметката за кампанията "Строителните Оскари в подкрепа на "SOS Детски селища България" вече събира дарения - BG48RZBB91551000365058, а общо набраните средства ще бъдат обявени по време на събитието.

    Сред финалистите за престижните статуетки е строително-инвестиционна компания Луксъри Ливинг - съсредоточена в изграждането на модерни и устойчиви жилищни и офис сгради. Фирмата цели да задоволи широк спектър от потребности, качествено изпълнение на обектите, функционалност, сигурност, ефективно и рационално използване на природни енергийни ресурси и опазване на околната среда.

    Луксозната жилищна сграда е разположена в центъра на Пловдив. Разполага с 23 апартамента и 12 паркоместа в подземен гараж с асансьорна рампа. Издига се на 7 етажа и е с разгърната застроена площ 2612 кв.м. Откроява се от околните сгради с модерни и елегантни пространствени форми и неповторим външен вид - облицовка от естествен камък по фасада и около прозорците, външни и вътрешни парапети от ковано желязо, структурна окачена фасада, енергоспестяващо фасадно осветление, 5 камерна ПВЦ дограма със стъкло „4 сезона”, високо качествена топлоизолационна система Баумит и луксозна видео интерком система Urmet с контрол на достъп.

    Досегашни носители на престижните награди LUXURY Property AWARDS са най-големите и успешни строителни компании у нас.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0