• "Идео Груп" придоби сайтовете на "ИПС 7"

    "Идео Груп" придоби сайтовете на "ИПС 7"

    Фирмата е изцяло българска и работи с български и чуждестранни клиенти, като е един от лидерите в разработването на софтуерни решения и официален представител на киргизстанската Intelliants LLC.

    "Идео Груп" придоби сайтовете на "ИПС 7"

    Българската софтуерна фирма "Идео Груп" е придобила сайтовете, които се намираха под шапката на "ИПС 7". След финализиране на сделката "Идео" ще стане собственик на сайтовете www.kpd.bgwww.booksbg.org, www.nedvijim.comwww.zemedelski.com, www.dinnerism.com и други.

    От "Идео Груп" обявиха, че са решили да разширят своята дейност и групата от сайтове на "ИПС 7" успешно приляга към техния бизнес модел. Фирмата е изцяло българска и работи с български и чуждестранни клиенти, като е един от лидерите в разработването на софтуерни решения и официален представител на киргизстанската Intelliants LLC.

    Новият собственик е решил да задържи целия екип, който до момента развиваше сайтовете, като от фирмата обявиха, че планират увеличение на екипа.

    Сайтовете, попадащи в групата са изцяло специализирани и са лидери на българския пазар в своята ниша, като общия им брой дневни посетители е около 200 000.

    Идео Груп ИПС 7

    Оценка на новината

    5.00