• ИКЕА отваря новия си център за поръчки след седмица

    ИКЕА отваря новия си център за поръчки след седмица

    След дълго очакване ИКЕА обяви датата на откриване на новия си център за поръчки. Той ще отвори врати на 20-ти октомври в Бургас и ще бъде първият обект на компанията в Югоизточна Европа базиран в мол.

    ИКЕА отваря новия си център за поръчки след седмица

    След дълго очакване, ИКЕА обяви датата на откриване на новия си център за поръчки. Той ще отвори врати на 20-ти октомври в Бургас и ще бъде първият обект на компанията в Югоизточна Европа, базиран в мол. Центърът ще бъде разположен на две нива в бургаския Mall Galleria и ще се простира на 2100 кв.м.

    ИКЕА ще очарова клиентите си с изцяло нов модел на пазаруване, който ще включва нови екстри, които до сега не са били предлагани в магазините на компанията, като дизайн на кухня, монтаж и потребителско финансиране.

    Клиентите на новият център за поръчки, ще имат възможност да се вдъхновят от интересни и разнообразни интериорни комбинации и да получат професионални съвети от консултантите на ИКЕА.

    Новият център е част от стратегията на компанията да направи продуктите си по-достъпни за всички хора в страната, като създаде нови канали за продажба.

    Първият център за поръчки на ИКЕА беше открит във Варна през миналата година и той е причината за отварянето на центъра в Бургас. Обектът във Варна постигна неочаквано високи резултати, още през първата година на създаването си, отчитайки оборот от 5,7 млн. лева.

    Очаква се центърът в Бургас да достигне и дори да надмине оборота на този във Варна, което да доведе до създаването да още обекти на компанията у нас.

    Ikea ИКЕА Бургас център за поръчки ИКЕА център за поръчки Бургас

    Оценка на новината

    0