• KPD.bg - лидер в покупко-продажбата на бизнес

    KPD.bg - лидер в покупко-продажбата на бизнес

    KPD.bg е българска онлайн платформа, част от Идео Груп, която предлага възможност за продажба на бизнес.

    KPD.bg - лидер в покупко-продажбата на бизнес

    KPD.bg е българска онлайн платформа, част от Идео Груп, която предлага възможност за продажба на бизнес.

    Всеки потребител на платформата има достъп до хиляди обяви за покупка на бизнес, отдаване под наем, бизнес активи, франчайз, стоки на едро и съдружие.

    В сайта можете да откриете подходящ разработещ бизнес, намиращ се на територията на града Ви. Можете да продадете своята идея за бизнес или да отдадете под наем вече съществуваща дейност.

    Идеята е да бъде улеснена процедурата по свързване между продавач и купувач. KPD.bg е лидер в оферирането на покупко-продажба. Дейността на сайта е отразявана и от медиите нееднократно.

    Ако желаете да продадете своя бизнес, можете да публикувате безплатна обява. Платените обяви, обаче, предлагат редица привилегии, а цените са съвсем символични. Освен покупко-продажба и отдаване под наем на бизнеса, предприемачите имат възможност да обменят опит помежду си.

    Платформата е достъпна на английски, руски и български. Така дори чуждестранните инвеститори могат да разберат за Вашия бизнес и да изявят желание за инвестиция или покупка.

    KPD.bg предлага възможност и за предлагане на стоки на едро. Това е идеална възможност за големи производители да разширят дейността си и да се срещнат с хора, които биха се превърнали в техни редовни клиенти.

    KPD.bg Идео Груп онлайн платформа покупко-продажба на бизнес Купувам продавам дейност

    Оценка на новината

    5.00