• "ИПС 7" представи новата си услуга

    "ИПС 7" представи новата си услуга

    ИПС 7, един от лидерите на пазара, предлагащ високотехнологични системи за контрол и сигурност, представи нова услуга.

    "ИПС 7" представи новата си услуга

    "ИПС 7", един от лидерите на пазара, предлагащ високотехнологични системи за контрол и сигурност, представи нова услуга. Става въпрос за GPS проследяване. Тази услуга е превантивна и изключително полезна в много случаи.

    Компанията предлага различни по вид GPS устройства и две различни услуги. Най-търсено е устройството за проследяване на автомобили. То е малко и компактно и е подходящо за инсталиране, какво в по-нови автомобили, така и в по-стари такива. Устройството е подходящо за следене на фирмени автомобили. Чрез приложението можете да погледнете къде се намира даден автомобил, с каква скорост се движи и по какъв маршрут.

    Един от най-големите разходи на компаниите се оказва разхода на гориво. GPS проследяването ще позволи да окажете по-голям контрол над процеса. Компанията има решение и за фирми, които осъществяват доставки чрез мотопеди и скутери.
    Това устройство може да се монтира и на велосипед. Обикновено то е търсено от родители, които искат да бъдат по-спокойни за безопасността на децата си.

    „ИПС 7“ предлага и GPS тракер за домашни любимци. Нашийника не се нуждае от допълнителни настройки – той просто се поставя на врата на домашния Ви любимец и позволява да го следите в реално време, за да сте спокойни дори, когато му хрумне да си устрои непредвидена разходка.

    Превантивната функция на всички тези устройства е изключително полезна. В случай на кражба, загуба, злоупотреба и друга неприятна ситуация можете да реагирате веднага.

    Друга полезна нова услуга от „ИПС 7“ е GPS проследяването на мобилни телефони. Тази услуга е подходяща за по-малки деца в училище. Приложението се инсталира на смартфон и позволява следене в реално време. Подходящо е и за работодатели в големи компании. Приложението се инсталира лесно, а основно предимство е, че може да се „скрие“, така че да не предизвиква дискомфорт.

    GPS тракери GPS проследяване GPS проследяване на автомобили "ИПС 7"

    Оценка на новината

    0