• ИПС 7 предлага услуга, която замества живата охрана

    ИПС 7 предлага услуга, която замества живата охрана

    ИПС 7 е водеща компания, предлагаща иновативни системи и решения за контрол и сигурност.

    ИПС 7 предлага услуга, която замества живата охрана

    ИПС 7 е водеща компания, предлагаща иновативни системи и решения за контрол и сигурност. Една от най-иновативните услуги на компанията е видеомониторинга. Тази услуга може успешно да замести физическата охрана, като спестя разходи на Вашия бизнес. ИПС 7 разполага с най-модерния оперативно-дежурен център.

    Професионалистите в дежурния център наблюдават стриктно всеки един обект и могат да реагират при нужда до 3 минути. 24-часовото видеонаблюдение може успешно да замести физическата охрана. При необходимост дежурният екип установява контакт с екип на СОТ, МВР и разбира се – с клиента.

    Освен, че пести разход на бизнеса, видеомониторинга има и ред други предимства. Много често, доверявайки се на жива охрана, клиента не взима в предвид варианта, че охранителят може да заспи на работното си място. Това е честа практика, тъй като през малките часове на нощта никой не наблюдава стриктно работата на охранителя. Именно такива практики са неуспешни и много често – опасни.

    Говорейки за физическа охрана, няма как да не споменем и опасността за живота на охранителя. Такава опасност може да възникне в резултат на опит за вандализъм, взлом или кражба, когато срещу едно лице застават няколко човека, готови на всичко да се отърват от намеса на полицията и евентуален арест.

    Видеомониторинга заличава подобни вероятности. Екипът от професионалисти има добре изградена система за денонощно наблюдения, която позволява 100%-на концентрация по време на работното време. Партньори на ИПС 7 са водещи доставчици на техника и охранителни фирми, с които компанията си сътрудничи, за да даде на клиентите си възможно най-доброто обслужване, напълно съобразено с нуждите му.

    ИПС 7 видеонаблюдение видеомониторинг системи за сигурност

    Оценка на новината

    5.00