• "Сирма Груп" ще внесе изкуствен интелект в българските предприятия

    "Сирма Груп" ще внесе изкуствен интелект в българските предприятия

    „Сирма Груп“ е българска компания, създадена през 1992г. Компанията се занимава със софтуерни разработки, технологии и услуги.

    "Сирма Груп" ще внесе изкуствен интелект в българските предприятия

    „Сирма Груп“ е българска компания, създадена през 1992г. Компанията се занимава със софтуерни разработки, технологии и услуги. На събитието „Следващите 25 – Интелигентно предприятие“, организирано от компанията бяха представени и идеите на Сирма Груп за развитие през следващите години.

    Компанията се е насочила към иновативни сегменти в ИТ сферата, като технологии за разпознаване, машинно обучение и други. Според компанията именно подобни технологии създават бъдещето и променят бизнеса. Всички тези решения имат за цел да променят индустрията и да превърнат предприятията в по-инетелигентни.

    „Светът се променя все по-бързо и технологиите движат това развитие. Нашата мисия е да помогнем на компаниите, да се нагодят към променящата се среда. Това е нашата работа от началото на компанията и ще продължим да се фокусираме върху умните решения.“, коментира Цветан Алексиев, изпълнителен директор на компанията.

    технологии развитие на технологиите Сирма Груп софтуерни решения

    Оценка на новината

    0