• Сигурност и контрол от ИПС 7

    Сигурност и контрол от ИПС 7

    ИПС 7 е българска компания, предлагаща редица решения в сферата на сигурността и оказването на контрол в дома и на работното място.

    Сигурност и контрол от ИПС 7


    ИПС 7 е българска компания, предлагаща редица решения в сферата на сигурността и оказването на контрол в дома и на работното място. Компанията е лидер на пазара. Доволните й клиенти са стотици, а екипът постоянно се старае да подобрява своите услуги и продукти.

    Една от най-търсените услуги е GPS проследяването. Тази услуга е перфектен вариант за следене на фирмени автомобили. Чрез нея можете лесно да установите злоупотреби и кражби и по този начин да намалите разходите на своя бизнес.

    Видеонаблюдението, което предлага ИПС 7 се осъществява от най-качествената техника. Компанията препоръчва видеонаблюдението да бъде комбинирано с услугата видеомониторинг.

    Видеомониторинга е 24-часово видеонаблюдение, което се осъществява във видеомониторинг център от екип експерти. Те реагират при всякаква ситуация като така може да бъдат намалени редица неприятни ситуации, като кражби, взлом, обири и други.

    ИПС 7 видеонаблюдение видеомониторинг

    Оценка на новината

    0