• Facebook в битка с Youtube за онлаийн потребители

    Facebook в битка с Youtube за онлаийн потребители

    Facebook разработва нов софтуер за създателите на видеа

    Facebook в битка с Youtube за онлаийн потребители

    Целта на новото приложение на Facebook, е да привлече потребителите на Youtube създаващи видео съдържание. От компанията обявиха, че стартира ново мобилно приложение наречено Facebook Creator, което има ексклузивни инструменти за създаване и промотиране на видео стрийминг. За десктоп версията на уебсайта си, Facebook  има разработена нова секция, носеща името Facebook for Creators, където създателите на видеа могат да получат съвети как да подобрят уменията си в правенето на видео и да достигат по-лесно до зрителите, като използват функциите на социалната мрежа.

    Новото мобилно приложение излизе за iOS на 16-ти ноември, а до няколко месеца се очаква да бъде достъпно и за Android. То дава възможност на потребителите да добавят интро и финал на видеата, които излъчват през Facebook Live, а също  и рамки и стикери.

    Създателите на видео съдържание ще могат да използват и отделна секция, за да отговарят на коментари под техните видеа в системата от услуги на Facebook,  Instagram и Messenger. Приложението предлага и анализи за видеа и страници, които дават възможност на потребителите да следят как последователите им гледат тяхното съдържание.

    потребители компании facebook мобилно приложение YouTube

    Оценка на новината

    0