• През 2018г. стартира нова програма на Телерик Академия

    През 2018г. стартира нова програма на Телерик Академия

    Кандидатстването ще стане възможно през януари 2018г.

    През 2018г. стартира нова програма на Телерик Академия

    Новата програма на Телерик Академия ще бъде с продължителност 6 месеца и е с фокус върху програмния език Java. Кандидатстването по нея ще започне на 3-ти януари, а материали за подготовка за входния изпит вече са достъпни на сайта на Академията.  Програмата цели да адресира нуждата от специалисти със задълбочени умения по Java в българския ИТ сектор, с който Телерик Академия си партнира. Java е един от най-използваните езици за програмиране както в България, така и в глобален мащаб.

    Новата програма ще е с продължителност от март до септември 2018г. , а кандидатите ще трябва да преминат входен изпит по основи на програмирането с Java. За тези три месеца те ще разполагат с безплатен достъп до библиотека  от учебни ресурси с нарастваща трудност, вкл. практически задачи, примери и разяснения, за да се подготвят за изпита.

    От основаването на академията през 2006г. повече от 4800 души са се обучавали присъствено в професионалните програми на компанията, а според данни от проучване 97% от хората обучавали се в тях, работят в софтуерната индустрия, като седемдесет на сто започват работа до 2 месеца от края на обучението си.

     

     

    бизнес новини компании програма телекир академия нов проект

    Оценка на новината

    5.00