• Лоялните служители на хидропарк „Вятърните мелници“ получават безплатни екскурзии до Дубай и Милано

  Лоялните служители на хидропарк „Вятърните мелници“ получават безплатни екскурзии до Дубай и Милано

  Компанията открива нови работни места за летния сезон

  Лоялните служители на хидропарк „Вятърните мелници“ получават безплатни екскурзии до Дубай и Милано

  Хидропарк „Вятърните мелници“ подарява безплатни екскурзии до Дубай и Милано на своите лоялни служители. Като допълнителен бонус към изплатените договорени възнаграждения за изработени 80 дни по време на летния сезон, настоящите и нови служители на компанията ще получат 5-дневна екскурзия до Дубай с поети самолетни билети и хотел. А от безплатна 3-дневна почивка и полет до Милано и обратно, ще могат да се възползват служителите с изработени 60 дни.

  В момента Хидропарк „Вятърните мелници“ набира нови служители за следните позиции: готвачи, сервитьори, бармани, работещи на топла и студена витрина, хостеси, спасители и камериерки. Всички желаещи могат да кандидатстват на имейл адрес: office@melnicite.bg. Новоназначените ще имат възможност да започнат работа в хидропарка от 01.05.2018 г. или от 01.06.2018 г.

  За своите служители работодателят осигурява безплатен транспорт до с. Горна Малина и обратно от три спирки в град София, безплатни шофьорски курсове, парични бонуси при добри резултати, бонус при раждане на дете, както и при сключване на брак, ваучер за деца – отличници, подаръци за рожден ден и Коледа, възможност за безплатни кръвни медицински изследвания и много други.

  Хидропарк „Вятърните мелници“ е коректен български работодател, който дълбоко цени всеки свой служител и стимулира неговото развитие.

   

  Вятърните мелници Лоялни служители Кариерно развитие

  Оценка на новината

  0