• „Сирма Бизнес Консултинг“ представя свои успешни проекти на Oracle Industry Connect 2018

    „Сирма Бизнес Консултинг“ представя свои успешни проекти на Oracle Industry Connect 2018

    В събитието участват водещи световни експерти в областта на комуникациите, строителството и инженеринга, енергетиката и комуналния сектор, финасовите услуги, здравеопазването, туризма, застраховането, науките за живота и търговията

    „Сирма Бизнес Консултинг“ представя свои успешни проекти на Oracle Industry Connect 2018

    Компанията за банкови и финансови технологии „Сирма Бизнес Консултинг“ АД (СирмаБК) е спонсор и презентатор на престижното технологично събитие Oracle Industry Connect 2018, което се провежда на 10 и 11 април, в The New York Hilton Midtown, в Ню Йорк. Двудневната конференция събира на едно място партньори и клиенти на Oracle, които споделят ценни съвети за идентифицирането и решаването на сложни предизвикателства в сферата на бизнес софтуера, обменят идеи, технологична експертиза и знания.

    В събитието участват водещи световни експерти в областта на комуникациите, строителството и инженеринга, енергетиката и комуналния сектор, финасовите услуги, здравеопазването, туризма, застраховането, науките за живота и търговията, които представят най-добрите практики при въвеждането на критични за бизнеса приложения, ключови за съответната индустрия. Освен презентациите разпределени по области, участниците имат възможности за срещи с изявени лидери на мнение, експерти, установяване на контакти и демонстрации.

    Българската софтуерна компания е представена на форума от своите изпълнителни директори Цветомир Досков и Величко Тодоров, които ще споделят своя опит в развитието на технологиите FlexCube и OBIEEE в България и региона, проектите за ъпгрейд на FC 12 и др. Програмата на панела “Финансови услуги”, в който участват те, включва също теми като цифрови платформи, „облачни“ технологии, блокчейн, машинно обучение, платформи за данни и т.н. Дискусии в специализираните групи разглеждат казуси от корпоративното и ритейл банкиране, застраховането, рисковете и регулациите в сектора.

    Презентаторите ще представят различни свои решения, които показват финасови услуги с фокус върху клиентите, нови идеи, модели в обслужването, прилагане на технологични иновации в управлението на данни и анализи на риска и съответствието. Те ще разгледат и примерите за облачни иновации в областта на финасовите услуги, както и движещите сили и предпоставките за успех.

    През 2017 година Oracle Industry Connect се проведе в Орландо, Флорида, където бяха представени 161 презентации, 139 специални теми, 50 кръгли маси и привлече над 2000 посетители.

    Oracle Industry Connect Сирма Бизнес Консултинг Софтуерна компания

    Оценка на новината

    5.00