• Българската компания ИНСПИРИТ стана партньор на PECB Europe

    Българската компания ИНСПИРИТ стана партньор на PECB Europe

    Инспирит е единствената компания на територията на страната ни, партньор на PECB Europe

    Българската компания ИНСПИРИТ стана партньор на PECB Europe

     „Предвиждаме едно хармонично партньорство с ИНСПИРИТ ЕООД в изпълнение на ангажимента ни да предложим най-добри практики в бранша", заяви Фатон Алиу, изпълнителен директор на PECB Europe, като добави, че компанията ИНСПИРИТ ЕООД е показала огромен успех в предлагането на качествени услуги. "Трябва да изразя нашето удовлетворение, да работим с такива съмишленици, които се стремят към съвършенство в работата си и доставяните услуги", заключи г-н Алиу. „Партньорството със сигурност ще допринесе за трупането на още опит и професионализъм в ИНСПИРИТ ЕООД“.

     „Партньорството ни с PECB е голяма чест за нас. Сега имаме възможността да се възползваме от услугите и портфолиото от обучения на една от най-добрите организации в световен мащаб, занимаващи се с обучения и сертифициране на професионалисти и системи за управление“, заяви Краси Дончев, управляващ партньор на ИНСПИРИТ.

    ИНСПИРИТ ЕООД ще анонсира много скоро своето първо обучение по партньорската програма с PECB. „Това е обучение за придобиване на сертификацията Certified Data Protection Officer, която е пряко свързана с прилагането на наскоро влязлата в сила нова Европейска регулация за защита на личните данни (GDPR)“ – обясни Красимир Дончев и добави: „Това обучение няма за цел да запознава с GDPR регулацията. За това си има достатъчно курсове на пазара. Обучението подготвя за компетенцията, която Data Protection Officers трябва да имат, според изискванията на регулацията за внедряване на практиките и процесите за защита на личните данни на физическите лица като неделима част от процесите за управление на бизнеса във всяка една организация.

    PECB Europe е представител на PECB Group Inc. в D-A-CH (Германия, Австрия и Швейцария), Централна и Източна Европа и представлява  PECB Group за управление на образователни и сертификационни услуги.

    За Инспирит

    Инспирит е създадена през 2010 г. от Маргарита Наумова, SQL Server експерт с повече от 15 години опит. Тя е един от 80-те специалисти в света, притежаващи най-високата сертификация в областта: Microsoft SQL Server MCM.

    Основните сфери на дейност на компанията са свързани с предоставянето на консултантски услуги, обучения, SQL Server поддръжка и отдалечена поддръжка на бази данни.

    Екипът на Инспирит е реализирал повече от 50 мащабни проекта за 45 клиента както в България, така и в други страни като Дания, Норвегия, Швеция, Великобритания и Германия. Сред клиентите на компанията в България са Райфайзенбанк, Банка ДСК, ProCredit Bank, Банка Пиреос, Дженерали България, Мобилтел, Теленор, Виваком, HP, C-Soft, I&G Brokers, Siemens България, ITCE, Tradologic,  Blizoo, Майкрософт България, Български пощи, Haemimont, ReconArt, KPMG и много други.

    За SQL Master Academy

    SQL Master Academy е обучителеният център на Инспирит, разработен от Маргарита Наумова, който има за цел да предостави на специалистите в областта на SQL Server и BI възможност да систематизират, профилират и задълбочат знанията и уменията си.

    SQL Master Academy включва над 30 професионални курсове, покриващи изцяло темите, свързани с SQL Server, доказали на практика своето високо качество и работна приложимост.

    Академията предлага също и специализирани работни семинари за дизайн на SQL Server решения, както и организиране и провеждане на обучения по индивидуални изисквания на клиентите.

    SQL Master Academy работи в тясно партньорство със SolidQ в областта на BI обученията, благодарение на което разполага в портфолиото си и с уникална програма от професионални тренинги в сферата на Data Quality, Multidimensional Design, SSAS, ETL и SSIS.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00