• СтройРент ще обезпечи с оборудване една сватба, тунинг шоу и два концерта в рамките на един уикенд

    СтройРент ще обезпечи с оборудване една сватба, тунинг шоу и два концерта в рамките на един уикенд

    СтройРент ще вземе сериозно участие в организацията на концерта за Годишните музикални награди на БГ Радио, който ще се проведе на 16 юни, в Благоевград.

    СтройРент ще обезпечи с оборудване една сватба, тунинг шоу и два концерта в рамките на един уикенд

    Българската компания за строителна техника и механизация под наем СтройРент ще обезпечи с професионално оборудване четири мащабни събития в рамките на един уикенд и в различни точки на България.

    СтройРент ще вземе сериозно участие в организацията на концерта за Годишните музикални награди на БГ Радио, който ще се проведе на 16 юни, в Благоевград. Събитието ще събере на една сцена някои от най-обичаните през годините български изпълнители с изгряващи и набиращи популярност млади звезди. Самата сцена ще е с размери 15 х 15 метра и е изградена от екипа на СтройРент. Той е монтирал и трибуна за VIP гостите, от обемно скеле Lyher ALL Round. За събитието са осигурени също 2 генератора, 350 метра прозирна ограда, 250 метра полицейски бaриери, близо 60 химически тоалетни, включително и такива за хора в неравностойно положение, както и шест офис контейнера за backstage.

    По същото време, но в съвсем друг край на България – във Войняговци – отново с подкрепата на СтройРент ще се проведе мащабна сватба с над 300 гости. За нея компанията е осигурила 600 метра прозирни огради, както и пет химически тоалетни. Също през уикенда в Интер Експо Център, София за поредна година ще се проведе Тунинг Шоу за любителите на високите скорости. Огражденията за събитието отново ще се предоставят от СтройРент.

    На 15 май пък в Маймунарника, в София посетителите ще могат да се насладят на изпълненията на Svetlio & The Legends, Уикеда и Милена в прекрасната обстановка сред природата. Преди това обаче те ще бъдат посрещнати на входа от полицейски бариери, обособяващи коридори за посетителите и отново предоставени от компанията отдаваща оборудване под наем.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00