• Блокчейн компанията Jarvis Edge представи публично за пръв път в България своя проект

    Блокчейн компанията Jarvis Edge представи публично за пръв път в България своя проект

    Блокчейн компанията Jarvis Edge представи публично за пръв път в България проекта, по който работи компанията.

    Блокчейн компанията Jarvis Edge представи публично за пръв път в България своя проект

    Това се случи пред българската крипто общност на провелата се на 27 юни среща Sofia Crypto Meetup. По време на събитието Паскал Таларида, съосновател на Jarvis, заяви, че още това лято ще има завършена бета версия на ексчейнджа за търговия с финансови инструменти. Това ще бъде първият регулиран ексчейндж, даващ достъп до всички финансови пазари в света само от един акаунт. През това лято Jarvis ще пусне и бета версия на wallet апликация, която ще предложи високо ниво на защита и изключително опростен дизайн, който прави приложението лесно за употреба  за крайния потребител.

    Компанията се вдъхновява да създаде собствена екосистема, за да обедини съществуващи и предстоящи решения, да ги направи достъпни с едно кликване и да предостави възможност за създаване на синергии между тях.

    Последната среща на Sofia Crypto Meetup  бе посветена на български ICO проекти. По време на събитието участниците имаха възможност да представят проектите си в 7-минутни презентации, след което към тях бяха отправени въпроси от публиката.

    Компанията Jarvis Edge е бързо развиващ се българо-френски стартъп, основан преди година. Създателите са финансови специалисти и трейдъри с повече от 15 години опит, известни във Франция и в Европа. България е избрана от тях за място за разработване и развитие на този проект, тъй като има значителен потенциал – както талантливи и способни програмисти и финансови специалисти, така и отвореност към възприемане на новите технологии. Това дава потенциал на страната ни бързо да се превърне в блокчейн и ИТ хъб в региона.

    Компанията също така организира редица събития в рамките на инициативата Blockchain Hub Bulgaria, които събират ентусиасти и обогатяват познанията си в областта. Една от целите на Jarvis Edge е да допринесе за голямата промяна – всеки, който желае, да има достъп до всички възможности, които блокчейн технологията осигурява.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00