• Предизвикани от Canon паркур спортисти преминават за първи път от Европа в Азия

    Предизвикани от Canon паркур спортисти преминават за първи път от Европа в Азия

    Предизвикателството беше забележително постижение на човешката издръжливост, умения и гъвкавост, които имат за цел да опитат нещо ново.

    Предизвикани от Canon паркур спортисти преминават за първи път от Европа в Азия

    Canon представи видео към най-новата си кампания, изпълнена с адреналин и заснета в сътрудничество с елитните паркур спортисти от Великобритания - Storror . По този начин компанията насърчава хората да излязат и да уловят нови преживявания за първи път.

    Canon предизвика Storror да опитат смели, вълнуващи и дръзки каскади, като за целта спортистите заснеха как свободно се движат по серия емблематични обекти в Истанбул. Предизвикателството беше забележително постижение на човешката издръжливост, умения и гъвкавост, които имат за цел да опитат нещо ново.

    Предизвикателството показа изкачване на комбинация от препятствия, която включва моста Галата и куполите на джамията Сюлеймание. Приключението завършва със скок върху покрива на движещ се пътнически ферибот, който отвежда атлетите до товарното пристанище на Хайдърпаша от азиатската страна на пролива.

    Storror заснеха приключенията си ексклузивно с помощта на оборудване Canon, което включва всепризнатата EOS M50 и кино камерата EOS C200. Новата EOS M50 безжична камера бе избрана благодарение на лекото и компактно тяло, бърз автофокус и безпроблемна връзка със социалните мрежи, които я превръщат в перфектния избор.

    „Радваме се, че успяхме да подкрепим Storror в начинанието им да станат първата паркур група, която прекосява двата континента. Ние ги предизвикахме да опитат нещо смело и да заснемат преживяването, за да вдъхновят и други да направят същото. Макар да не очакваме, че всеки ще бъде толкова смел, всеки ден може да се опита нещо за първи път и се надяваме, че това видео ще насърчи другите да излязат и да заснемат собственото си преживяване това лято.“  – заяви Лий Боннифас, маркетинг директор на Canon Европа.

    „Когато Canon ни накара да направим нещо за първи път, ние измислихме идеята да използваме паркура, за да прекосим континентите. Вместо да направим нещата по-лесни за себе си, решихме да създадем нещо, което никога преди не беше опитвано, като избрахме по-трудно трасе над движещите се лодки и превозни средства и минавайки през оживените улици на Истанбул.“ – сподели Дрю Тейлър от Storror.

    „Canon ни предостави и страхотния EOS M50, който е лек и с чудесен автофокус, идеален за бързите ни движения. Имахме и възможността да свържем камерите с нашите смартфони за бързо и лесно споделяне в социалните ни мрежи.“ – добави още той.

    В следващите дни се очаква в България също да се случат интересни неща, тъй като от Canon са приготвили няколко вълнуващи предизвикателства. Кой и какво ще направи за първи път ще се разкрие съвсем скоро. Кампанията #MyNextFirst има за цел да накара хората да експериментират, да се забавляват и създадат спомени за цял живот.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00