• Това лято - време за изживявания за пръв път

    Това лято - време за изживявания за пръв път

    До края на август всеки, който желае може да се включи в лятната кампания на My Next First

    Това лято - време за изживявания за пръв път

    My Next First е лятна кампания, която цели да вдъхнови хората да създадат своите истории, направени за първи път. Новите и непознати емоции от това да преживееш нещо за първи път силни и се помнят за цял живот. Именно затова Canon създава това предизвикателство, с което подтиква всеки да осъществи своя мечта или нещо, което е отлагал дълго време. В кампанията може да се включи всеки, като създаде и сподели незабравимите си преживявания.

    „Нещата, които правим за първи път винаги са изключително вълнуващи. Те ни носят още по-голям емоционален заряд, когато дълго сме ги отлагали и най-после сме се осмелили да ги осъществим. С тази лятна кампания искаме да стимулираме хората просто да излязат, да преживеят онова, което винаги са искали и да създадат нови спомени“ – каза Дончо Нешев, Маркетинг мениджър на Canon България.

    До края на август всеки, който желае може да се включи в лятната кампания с кадър или видео, посветени на изживяна за пръв път емоция. Те могат да бъдат споделени във Facebook или в Instagram с хаштаг #mynextfirst. Canon ще награди четирима от споделилите своите емоции, а наградите от които може се да избере са - полет с балон, пилотиране на самолет, гурме дегустация, голф курс и др.

    За да насърчат и вдъхновят хората, посланиците на нови емоции певиците Алекс и Влади, изпълнителката Прея, актьорът Иван Тишев, блогърката Антоанет Пепе, фотографът Ники Пандев и пътешественикът Мартин Граговски, първи изживяха трепетни случки, които споделят със своите почитатели в социалните мрежи.

    Къдрокосите близначки  Алекс и Влади изпитаха своята незабравима първа емоция като се спуснаха с парапланер от Алеко. Видяха и запечатаха спираща дъха гледка от птичи поглед. Лъчезарната певица Прея се озова на пътешествие в страната на чудесата – Португалия. Там тя имаше възможност да улови магичната атмосфера, стари сгради, красиви орнаменти и тесни павирани улички. Чаровната блогърка Антоанет Пепе пък осъществи своята мечта, която отдавна е отлагала като се срещна с DJ пулта, докато усмивката не слизаше от ушите ѝ. Антоанет не спираше да снима и да документира всеки един момент от вълнуващото си първо преживяване.

    Пътешественикът и автор на „3 минути България“ Мартин Граховски за първи път приключенства из западните Балкани, достигайки до черногорския град Котор. Преживяването му премина в 5-дневно пътешествие с  влакове, лодки, коли и фотоапарат под ръка. Травъл фотографът Ники Пандев описа своето предизвикателство като „истинско щастие“. Той изживя първия си уикенд, посветен на wildlife фотографията, с която не се беше сблъсквал до сега. Ники бе удивен от красотата на птиците и от търпението, което е необходимо за създаването на такива снимки.

    Актьорът Иван Тишев за първи път се впусна в изключително нетипично и вълнуващо преживяване. Той бе предизвикан да изпита истински адреналин, качвайки се на дрифт такси.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00