• Технологиите, дигиталният маркетинг и иновациите на бъдещето

    Технологиите, дигиталният маркетинг и иновациите на бъдещето

    Webit е не само събитие, а общност от експерти, политици, предприемачи, учени и лидери.

    Технологиите, дигиталният маркетинг и иновациите на бъдещето

    Всички си задаваме въпроси относно бъдещето, което предстои. Света се променя всеки ден и всички сме принудени да следваме хода му. Задаваме си въпроси как да бъдем по-успешни, по-иновативни, как ще изглеждат градовете в бъдеще, как ще се промени технологията и най-вече какви ще бъдат професиите на бъдещето. Отговорите на тези и още много други въпроси ще можете да чуете на ежегодното събитие за технологии, иновации и дигитален маркетинг Webit.Festival Европа.

    Фестивалът ще се проведе от 25 до 27април догодина в София.
    За осма поредна година България участва в събитието, където световни и регионални експерти и лектори дават отговори на въпросите за бъдещето.
    България е една от петте дестинации в света, където ежегодно се провеждат събития, свързани с бъдещето, предприемачеството, развитието на бизнеса, транспорт, финанси и образование.

    Дейви Меймън „летящия човек“, Фара Уорнър, Гарет Уилямс и Джейсън Джерчинович са само част от говорителите на събитието в София. Представитли на големи фирми като Google, Facebook, автомобилни производители, кметове и министри от цяла Европа, ще присъстват на събитието.

    Webit.Festival Европа 2017г. ще предлага финансиране от 500 000 евро като награда в състезанието за предприемачи и стартиращи фирми – Founders Games.
    Фестивалът ще включва няколко сцени за Маркетинг и Иновации, чиито предтавители ще говорят за все по-голямата употреба на виртуалната и добавена реалност в маркетинга, както и за изкуствения интелект, който все по-дълбоко навлиза в комуникацията между клиент и компания.

    „Webit е не само събитие, а общност от експерти, политици, предприемачи, учени и лидери. През 2016г. тази общност се състои от 100 000 човека по цял свят, които променят света“ – казва изпълнителния председател на Webit.Foundation Пламен Русев.

    Билети за събитието може да се намерят на сайта www.webit.bg.

    технологиите на бъдещето Webit Festival

    Оценка на новината

    0