• "ИПС 7" ЕООД: GPS проследяването спасява бизнеса

    "ИПС 7" ЕООД: GPS проследяването спасява бизнеса

    Българските предприемачи често се развиват въпреки трудностите, които им поднася икономиката и бизнес средата в България.

    "ИПС 7" ЕООД: GPS проследяването спасява бизнеса

    Българските предприемачи често се развиват въпреки трудностите, които им поднася икономиката и бизнес средата в България. По време, когато света се страхуваше да инвестира, заради кризата, бизнесът в страната ни търсеше начини да намали разходите си.

    GPS проследяването се превърна в един от най-добрите начини за оптимизиране на разхода и следене на работния процес на доставчици и търговци.
    GPS тракерите позволяват да установите контрол върху служебни и лични автомобили. Това Ви дава възможност да следите какво се случва с автомобила във всяка минута и то в реално време. Така лесно ще можете да установите злоупотреба с гориво, превишаване на позволената скорост (когато става въпрос за фирмени автомобили) и други. 

    Получавайки тази информация, лесно можете да добиете представа за разходите си и да реагирате при установяване на злоупотреба, преди това да се е превърнало в навик на служителите. Един от лидерите на пазара обяснява защо GPS проследяването спасява бизнеса.

    “GPS проследяването Ви позволява да следите денонощно лични и служебни автомобили – маршрута им, скоростта, с която се движат, нивото на горивото, бензиностанциите, на които се зарежда. При наличие на проблем услугата дава възможност за аварийно изключване на двигателя на автомобила. Също така е възможнио записване на видео и/или звук в колата, а записът може да бъде прегледан по всяко време.”, коментират от IPS7, лидер на пазара, предлагащ такива GPS услуги.

    IPS 7 предлага и допълнителна услуга – монтиране на паник бутон, чието натискане веднага сигнализира на специализиран екип.
    GPS услугите драстично ще намялят разходите на бизнеса Ви. Много от големите компании посочват кражбата на гориво за основен проблем.
    „Нашите услуги помагат на клиента да следи нивото на гориво в реално време, както и къде и колко често се зарежда автомобилът.”, казват още от IPS 7.

    ИПС 7 GPS тракери GPS проследявяне следене на фирмени автомобили намаляване разходите на бизнеса

    Оценка на новината

    5.00