• „ИПС 7” ЕООД: Видеонаблюдението е превантивна услуга

    „ИПС 7” ЕООД: Видеонаблюдението е превантивна услуга

    В днешно време е трудно да си легнеш и да заспиш спокойно в собствения си дом.

    „ИПС 7” ЕООД: Видеонаблюдението е превантивна услуга

    В днешно време е трудно да си легнеш и да заспиш спокойно в собствения си дом. А, притеснени ли сте, когато сте на почивка и няма кой да наглежда имуществото Ви? Вчера видяхме как един крадец съвсем безочливо открадна камерите за видеонаблюдение от офис във Варна. Ако средствата за видеонаблюдение не помагат срещу кражби и вандализъм, какво трябва да предприемем?

    „Видеонаблюдението е ефикасна и превантивна услуга, но това е само една част от цялостната система за сигурност.”, казват от „ИПС 7” ЕООД, които предлагат високачествени средства за видеонаблюдение. Разбира се, попитахме какво още е нужно, за да се чувства човек спокоен за своите вещи, имущество и дори живот. Екипът ни обясни, че много по-добре е наличието на камери да бъде съчетано с денонощен видеомониторинг.

    Какво е денонощен видеомониторинг и защо е нужен?
    Тъй като „ИПС 7” ЕООД разполагат с най-модерния център за видеонаблюдение в София, ги помолихме да ни разкажат какво представлява тази услуга.
    „Ние разполагаме с високотехнологичен оперативно-дежурен център, където нашият екип наблюдава денонощно камерите на охраняемите обекти.”, отговарят от „ИПС 7” ЕООД.

    Какви са предимствата?
    Това е изключително превантивна и ефикасна услуга. Чрез нея се гарантира постояннен контрол и незабавно установяване на настъпил проблем. Ако в наблюдавания обект се забележи нещо необичайно, настъпи някаква промяна или екипът забележи нередност, той веднага се свързва с МВР, ПАБ, охранителната фирма на обекта, а ако се наложи – със Спешна медицинска помощ.

    За да се предостави на клиента още по-голяма защита, „ИПС 7” ЕООД препоръчва всичко това да бъде съчетано и с физическа охрана. Екипът може да реагира навременно при възникването на всякакви ситуации.

    видеонаблюдение системи за наблюдение денонощен видеомониторинг камери за видеонаблюдение "ИПС 7" ЕООД

    Оценка на новината

    5.00