• Коя е най-желаната дестинация за закупуване на втори дом?

    Коя е най-желаната дестинация за закупуване на втори дом?

    България също попада в тази класация.

    Коя е най-желаната дестинация за закупуване на втори дом?

    Според месечното запитване на онлайн портала themovechannel.com за ваканционните имоти, най-желаната дестинация за закупуване на втори дом е Испания. Екзотичната държава измества САЩ с повече от 14% от общия брой запитвания. В продължение на седем месеца най-желана дестинация за покупка на втори имот беше САЩ.

    Този път, обаче желаещите да притежават имот в Испания се удвояват само за месец и това извежда страната начело. Запитанията за САЩ намаляват до 11.4% през февруари и така страната заема втора позиция в класацията. Веднага след това се нарежда Португалия с 4% като страната се изкачва с 2 позиции.

    България също попада в тази класация като държи стабилни позиции. Страната ни заема 15-та позиция с 0.55% от запитванията. Топ 10 на класацията се допълва от Дубай, Франция, Германия, Сингапур, Турция, Индонезия и Италия.

    Най-голям скок в класацията отбелязва Коста Рика, изкачвайки се с 19 позиции. В момента страната заема 25-о място. Гърция отчита най-голям срив. Страната е загубила 27 позиции и в момента заема 31-во място с едва 0.09% от запитванията.

    Испания themovechannel.com закупуване на втори дом желана дестинация за купуване на втори дом

    Оценка на новината

    0