• Коя е най-страхотната професия?

    Коя е най-страхотната професия?

    Представете си, че някой иска да Ви плаща, за да пътувате? Е, това е напълно възможно!

    Коя е най-страхотната професия?

    Кой не си мечтае да обиколи света? Още по-добре би било ако пътешествието излезе без пари.
    А, това напълно възможно. Туристическата агенция Bisabout предлага именно това на двама ентусиасти. Новите попълнение в компанията имат най-сладката работа – да пътуват из Европа, да правят хубави снимки и видеа и да разказват преживяванията си.

    Компанията, разбира се, поема абсолютно всички разходи – от полета до настаняването. Работата е със срок 5 месеца, но те са напълно достатъчни да разгледаш знайни и незнайни кътчета из цяла Европа. Кандидатите са двама – един видеооператор и един посланик на марката.

    Двамата трябва да работят в екип, за да пресъздадат „пътуването на живота си”, казват от компанията. Работата им ще бъде свързана единствено със създаването на добри спомени и споделянето им в социални платформи и блогове.

    Според описанието на компанията, тази работа е подходяща за двойки, тъй като включва романтични разходки, посещение на различни забележителности и луксозни хотели. Единственото изискване е кандидатите да са навършили 18 години и да имат валиден паспорт, с който да пътуват из Европа.

    туристическа агенция приятни професии пътешествия

    Оценка на новината

    0