• Wheelys представи първият денонощен магазин без продавач

    Wheelys представи първият денонощен магазин без продавач

    Чували ли сте за компанията Wheelys? Те са известни със своите вело-кафенета, специално насочени към всеки, който иска да си има бизнес, но не му се иска да плаща висок наем.

    Wheelys представи първият денонощен магазин без продавач

    Чували ли сте за компанията Wheelys? Те са известни със своите вело-кафенета, специално насочени към всеки, който иска да си има бизнес, но не му се иска да плаща висок наем. Вело-кафенетата са само част от иновативните идеи на компанията.



    Шведският стартъп е разработил технология за хранителен магазин, който работи 24/7. Това, което го различава от останалите денонощни магазини е липсата на продавач. Магазинът носи името Wheelys 247 и се намира в Шанхай. От там потребителите могат да си купят десертче, цигари, безалкохолно и нещо за хапване във всяка една минута от денонощието.

    Единственото, което е нужно е специалното приложение, с което се сканира баркодът на желаната стока. Сумата се удържа от дебитна или кредитна карта, чийто данни са въведени в приложението.

    Мария де ла Кроа, изпълнителен директор на компанията, споделя че идеята на магазина е да пазаруването да се превърне в едно забавно преживяване. Създателите на денонощното магазинче без продавач смятат, че след 10 години повечето магазини ще изглеждат така.

    Тази идея със сигурност ще представлява интерес за бизнеса. Той ще спести много средства, които могат да бъдат насочени към друго. От друга гледна точка, обаче, липсата необходимост от касиери ще съкрати много работни места.

    хранителен магазин магазин без продавач Wheelys Wheelys 247

    Оценка на новината

    0