• GPS проследяването предлага 100% възвращаемост на инвестицията

    GPS проследяването предлага 100% възвращаемост на инвестицията

    Въпреки, че GPS проследяването навлиза уверено и на българския пазар и неговите предимства са много, някои работодатели не пристъпват към внедряването му в бизнеса, тъй като смятат, че е ненужен разход.

    GPS проследяването предлага 100% възвращаемост на инвестицията

    Въпреки, че GPS проследяването навлиза уверено и на българския пазар и неговите предимства са много, някои работодатели не пристъпват към внедряването му в бизнеса, тъй като смятат, че е ненужен разход. Следенето на фирмени автомобили може да намали разхода на гориво и злоупотребите, нанесени от служители. Ако системата за проследяване се ползва по предназначение, то твърдението, че е загуба на пари, не може да бъде по невярно.

    Системите за проследяване са една инвестиция, която предлага огромна възвращаемост. Ако управлявате голяма фирма, системата за GPS проследяване може да спести хиляди левове, тъй като ще спомогне за по-добро организиране на операциите и предотвратяване на кражби от служителите.

    100%-на възвращаемост може да бъде постигната само за месец при внасянето на малки промени, като оптимизация на маршрутите, с цел намаляване разхода на гориво, намаляване работата на двигателя на място, както и ограничаване на скоростта, с цел намаляване на глобите и евентуални ПТП-та.

    Ползването на GPS проследяваща система в личния автомобил също има превантивен характер. Тъй като клиентът може да следи постоянно местоположението на колата, лесно и бързо може да се установи къде се намира при случай на кражба.

    бизнес ИПС 7 GPS проследяване GPS системи

    Оценка на новината

    5.00