• Какво ново за iPhone 8?

    Какво ново за iPhone 8?

    Излизането на iPhone 8 е след няколко месеца, но потребителите са изключително нетърпеливи.

    Какво ново за iPhone 8?

    Излизането на iPhone 8 е след няколко месеца, но потребителите са изключително нетърпеливи. В интернет постоянно се появяват слухове и интересни проекти за това как би могъл да изглежда новия флагман на Apple. Сега, обаче се появи официално схематично изображение на устройството.

    От него става ясно, че смартфонът се е разделил с  физическия Home бутон. Вместо него е вграден сензорен бутон със същите функции. В самия дисплей, който е 5,8-инчов, е вграден четецът на пръстови отпечатъци. От изображението се вижда, че два модула на камерата. Ако съдим по предишни слухове, единят може да е свързан с 3D камера, скенер на ирис или сензор за разпознаване на лица.

    Задния панел на смартфона ще бъде стъклен. Като цяло новия смартфон на Apple ще се различава изключително много от предшествениците си. Извития екран е една от новостите, които потребителите очакват най-много и от схематичното изображение става ясно, че компанията ще сбъдне желанията им.

    Заедно с iPhone 8 ще бъдат представени и iPhone 7s и iPhone 7s Plus. Те ще приличат повече на предшествениците си, но за сметка на това функциите им ще бъдат повече, а характеристиките – много по-добри.

    Apple iPhone iPhone 8 ново устройство от Apple как изглежда iPhone 8

    Оценка на новината

    5.00