• Идео Груп обяснява какво е скрит маркетинг

    Идео Груп обяснява какво е скрит маркетинг

    Маркетингът е важна част от развитието на всеки бизнес.

    Идео Груп обяснява какво е скрит маркетинг

    Маркетингът е важна част от развитието на всеки бизнес. Натрапването на един продукт, обаче, не винаги е добра идея. Затова на помощ идва скритият маркетинг. Всъщност той присъства в ежедневието на всеки един от нас, макар че не винаги го забелязваме.

    Скритият маркетинг цели да въздейства на мнението на потребителя косвено, тоест чрез различни мнения и препоръки в интернет пространството. В наши дни е много важно бизнесът да има добра репутация в Интернет. Повечето потребители търсят информация за дадена компания или продукт преди да пристъпят към покупка.

    В този случай най-голямо влияние оказват мненията на други клиенти, които вече са ползвали услугите на дадена компания. Най-добре е задачата за популяризирането на бизнеса чрез скрит маркетинг, да бъде поверена на специалисти, които вече имат изградена мрежа от различни сайтове, форуми и блогове, набрали голяма популярност и имащи достатъчно фенове.

    С такъв екип от специалисти разполага Идео Груп. Именно те ни обясняха толкова подробно какво е скрит маркетинг и за какво  Специалистите има дългогодишен опит, натрупан в следствие на управление на големи български и международни проекти. Компанията оперира изцяло в интернет и управлява проекти за развитие на бизнеса в интернет пространството. Идео Груп има разнообразни услуги, които покриват всеки един етап – от стъпването на бизнеса в интернет, през реклама, маркетинг до PR – в популяризирането на бизнеса.

    маркетинг Идео Груп скрит маркетинг дигитален маркетинг

    Оценка на новината

    5.00