• KPD.bg - порталът на българския бизнес

    KPD.bg - порталът на българския бизнес

    KPD.bg e най-добрият онлайн портал за покупко-продажба на бизнес. В портала има публикувани 11 145 оферти за разработен бизнес и още 703 оферти за продажба на идеи.

    KPD.bg - порталът на българския бизнес

    KPD.bg e най-добрият онлайн портал за покупко-продажба на бизнес. В портала има публикувани 11 145 оферти за разработен бизнес и още 703 оферти за продажба на идеи. Не е изненада, че преобладават офертите за продажба на различни сайтове и интернет магазини. IT секторът е най-бързо растящият в България и генерира огромни печалби.

    Независимо дали сте купувач или продавач на бизнес, KPD.bg е точното място. Дейността на платформата неведнъж е отразявана в различни медии, тъй като е изключително иновативна и полезна.

    В сайта могат да се разгледат обяви за бизнес в секторите на строителството, ИТ технологиите, заведения, развлекателен бизнес, образование, изкуство, търговия, услуги и много други.

    KPD.bg дава възможност и на по-предприемчивите и креативни хора да продадат своята идея за бизнес. Всъщност да измислиш с какво да се занимаваш, след като вече си взел решение да правиш бизнес, е нещо много трудно. В много сфери пазарът е пренаситен, а в други е трудно да се пребориш с конкуренцията. Затова ако се чудите с какво да се захванете, потърсете в KPD.bg.

     

    бизнес KPD.bg купувам бизнес продавам бизнес

    Оценка на новината

    5.00