• "Изкуството да продаваш" или как Юли Тонкин успява във всичко

    "Изкуството да продаваш" или как Юли Тонкин успява във всичко

    На 3 юни София отново ще се превърне в център на събитията.

    "Изкуството да продаваш" или как Юли Тонкин успява във всичко

    На 3 юни София отново ще се превърне в център на събитията. Един от най-известните мотиватори в България – Юли Тонкин, ще изнесе лекция в Интер Експо Център. Събитието „Изкуството да продаваш“ ще се спре на някои успешни техники за продажба.

    Юли казва, че всеки от нас, непрестанно продава или купува нещо. Въпросът е, колко ни бива? Дори и да не си много добър в продажбите, Юли Тонкин ще сподели всичко, което знае по тази тема. Юли е един лъчезарен и весел човек, който успява да въздейства на публиката си, но чарът не е всичко, което ти трябва, за да продаваш.

    Присъстващите на събитието ще научат много неща за връзките, комуникацията и за това колко е важно да умееш да продаваш продуктите и услугите си. Юли ще говори и за лидерството, за това как да привлечеш внимание и как да бъдеш изслушван и най-вече – как да бъдеш запомнен.

    Преди години Юли Тонкин започва да търси разликата между бедните и богатите хора. Чуди се защо някои хора успяват много лесно, докато други полагат огромни усилия и не успяват в нищо. И открива тайната. Тонкин споделя своите знания и умения на широката публика. Той е създадет на НеСеминарът, който е най-голямото събитие за личностно развитие.

    Билети за събитието могат да бъдат закупени онлайн.

    предприемач Успех лидерство Юли Тонкин събития

    Оценка на новината

    0