• Бизнесът може да търси финансиране на безплатно събитие

    Бизнесът може да търси финансиране на безплатно събитие

    На 17 май в хотел Новотел София ще бъде проведено четвъртото издание на форума „Финансиране на бизнеса“.

    Бизнесът може да търси финансиране на безплатно събитие

    На 17 май в хотел Новотел София ще бъде проведено четвъртото издание на форума „Финансиране на бизнеса“ по инициатива на MoitePari.bg. Тази година мотото на събитието ще е „Решение за успешно финансиране на бизнеса“. Основната цел е подпомагане на малки и средни български фирми, както и съветване относно проблемите, свързани с финансирането и свободния достъп до него.

    На форума ще присъстват финансови експерти, които с удоволствие ще разяснят, наличните в момента, опции за финансово подпомагане. Както всяка година, така и тази, участието във форума е безплатно, но изисква предварителна регистрация.

    Представителите на бизнеса, пък, могат да попълнят анкета, свързана с проблемите и нагласите на бизнеса, относно финансирането. Резултатите от акетата ще бъдат съобщени на форума и разбира се – ще бъдат дискутирани.

    В семинарната част на „Финансиране на бизнеса“ ще бъдат проведени различни лекции, водени от финансови експерти, предприемачи и различни сдружения. Форумът предвижда и втора – изложбена част, в която всеки желаещ може да потърси съвет, относно финансирането, от експертите, които не само ще отговорят на въпросите Ви, но и ще Ви предложат подходяща оферта.

    безплатно събитие финансиране на бизнеса финансови съвети

    Оценка на новината

    5.00