• Платената стажантска програма на Experian стартира

    Платената стажантска програма на Experian стартира

    Experian обяви нова стажантска програма за 2017г.

    Платената стажантска програма на Experian стартира

    Experian обяви нова стажантска програма за 2017г. Тя ще бъде с продължителност от 3 до 6 месеца и включва позиции в сферата на разработката на софтуер и анализа на финанси и различни данни.

    Компанията предлага платен стаж на млади хора, интересуващи се от разработката и приложението на технологии, които могат да бъдат в помощ на бизнеса. Стажът ще даде възможност за добиване на реален опит чрез участие в различни проекти свързани с конфигуриране и тестване на софтуери, бизнес практики в сектора на финансите и телекомуникациите и много други. Изискванията към стажантите са да имат основни познания със SQL, XML и Webservices.

    В Quality Assurance стажът ще предостави възможност за практически обучения. Стажантите ще могат да приложат на практика различни методи и инструменти за управление на качество и да участват в разработката на софтуерни решения. Тук изискванията към стажантите са познания по база данни, ООП и мрежи и операционни системи.

    Analytics Center of Expertise е стаж насочен към студент в сферата на бизнес или IT технологии. Те трябва да имат интерес към математиката. Друго изискване е да имат основни познания по програмиране, статистика и SQL.

    Experian обяви и нова стажантска позиция – „Обслужване и фактуриране“. Към нея могат да се насочат специалисти и студенти, изучаващи специалности, свързани с икономика и финанси. Стажантите на тази позиция ще имат за задача да прилагат такси и ценообразуване към фактури, да определят причини за издаване на кредитни бележки и много друи.

    Всеки, който отговаря на условията и има желание да се включи в платената стажантска програма на Experian трябва да изпрати автобиография през сайта на компанията или на bulgariatalents@experian.com.

    платена стажантска програма Experian стаж за IT специалисти стаж за финансисти

    Оценка на новината

    5.00