• Booksbg.org е най-голямата платформа за безплатни електронни книги

    Booksbg.org е най-голямата платформа за безплатни електронни книги

    "Прочетох една книга един ден и целият ми живот се промени." е казал Орхан Памук.

    Booksbg.org е най-голямата платформа за безплатни електронни книги

    "Прочетох една книга един ден и целият ми живот се промени." е казал Орхан Памук. Книгите имат свойството да променят светогледа като учител, да успокояват като приятел, а времето прекарано с тях винаги е приятно.

    Все повече млади хора обикват книгите. За разлика от преди 10 години, обаче, възможностите за досег с книгите са много повече и хартиените издания не са единственият вариант. Технологиите са достатъчно развити и ни позволяват да почетем от любимата си книга навсякъде и по всяко време.

    Booksbg.org е най-голямата платформа за безплатни електронни книги в България. В нея могат да бъдат открити стотици заглавия, както от световната класика, така и от съвременната литература.

    Освен художествена литература в Booksbg.org могат да бъдат открити детски книжки, научна литература, книги за религия и мистика, компютърни науки и много други.
    Сайта предлага за всекиго по нещо. Електронните издания са страхотен начин винаги да имаш нещо за четене, дори когато не си носиш книга в чантата.

    Всички книги са напълно безплатни. Сред авторите са световни имена като Чарлз Буковски, Стивън Кинг, Никълъс Спаркс, Клайв Къслър, Даниел Дефо и много други. Ако не знаеш какво ти се чете погледни в Booksbg.org и ти обещавам, че очите ти веднага ще намерят правилното заглавие.

    електронни книги електронни издания безплатни електронни книги Booksbg.org

    Оценка на новината

    5.00