• Бизнес дамите могат да се включат в безплатна лидерска програма на EY

    Бизнес дамите могат да се включат в безплатна лидерска програма на EY

    Дамите в бизнеса могат да се включат във второто издание на програмата, организирана от международната консултантска компания EY.

    Бизнес дамите могат да се включат в безплатна лидерска програма на EY

    Дамите в бизнеса могат да се включат във второто издание на програмата, организирана от международната консултантска компания EY. Програмата EY Entrepreneurial Winning Women цели да преодстави възможност на бизнес дамите, заемащи ръководни позиции, да развият своите лидерски качества и да насочат бизнеса си и към международните пазари.

    Бизнес дамите могат да подават формуляри за участие в програмата до 10 юли. В онлайн формуляра трябва да бъде представена компанията, както и спецификите на заемания пост. Сред условията за кандидатстване е компанията да оперира в сферата на дигиталните технологии и иновациите. В програмата могат да кандидатстват дами от компании, базирани в европейска страна и работеща от поне 12 месеца.

    Програмата е напълно безплатна. Бизнес дамите и техните компании ще бъдат представяни на различни инвеститори и предприемачи в рамките на програмата. Лекторите ще имат за задача да развият потенциала на компаниите в различни направления. Програмата е с продължителност една година.

    През това време дамите ще научат много за развитието на идеите, поемането на рискове, инвестициите, предприемачеството, създаване на връзки с ключови хора, оценка на финансирането и много други. Обучителните дейности ще се провеждат в Брюксел, а лекциите ще бъдат провеждани на английски език.

    Менторските програми ще бъдат провеждани в България на български език. Миналата година в програмата се включиха 17 жени от 9 различни страни от Европа. Според данни на организаторите бизнес дамите са увеличили приходите на компаниите си с до 20%.

     

    бизнес дами жени в бизнеса програма за лидери EY Entrepreneurial Winning Women

    Оценка на новината

    5.00