• Конкурсът "Най-добра българска фирма" стартира за шеста поредна година

    Конкурсът "Най-добра българска фирма" стартира за шеста поредна година

    За поредна година най-добрите български компании ще бъдат отличени с призове в конкурса „Най-добра българска фирма на годината“.

    Конкурсът "Най-добра българска фирма" стартира за шеста поредна година

    За поредна година най-добрите български компании ще бъдат отличени с призове в конкурса „Най-добра българска фирма на годината“. Организатор на проекта е Fibank. Целта на конкурса е да се привлече общественото внимание върху примерите за устойчив бизнес, като отличи добрите идеи и практики.

    Конкурсът ще стимулира развитието на предприемачеството в България и ще опита да направи компаниите по-конкурентоспособни и иновативни. Журито ще бъде фокусирано върху компаниите, показващи конкурентоспособност, потенциал за покоряване на международни пазари и устойчиво развитие.

    В конкурса могат да участват само фирми с български капитал, мениджмънт и се представляващи се от български бранд. Сред журито ще се отличат имена като Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, Лъчезар Богданов, управляващ партньор в „Индъстри уоч“, Венелина Гочева, собственик и управител на Медийна група България и много други експерти в областта на финансите, медиите и други.
     

    Всички компании, които биха искали да вземат участие в конкурса могат да попълнят кратък въпросник, който е достъпен на сайта на конкурса. Кандидатури могат да бъдат подавани до 15 октомври.

    предприемачество награди български компании Fibank Най-добра българска фирма на годината български брандове

    Оценка на новината

    5.00