• Veber.bg започва национална кампания за изкупуване на стари акумулатори

    Veber.bg започва национална кампания за изкупуване на стари акумулатори

    В рамките на инициативата онлайн магазинът предоставя на своите клиенти възможност да предадат стария си акумулатор за рециклиране, срещу което да получат по-ниска цена при закупуването на нов

    Veber.bg започва национална кампания за изкупуване на стари акумулатори

    Официалният представител за България на акумулатори Veber – Veber.bg започва национална кампания с цел опазване на околната среда в страната. В рамките на инициативата онлайн магазинът предоставя на своите клиенти възможност да предадат стария си акумулатор за рециклиране, срещу което да получат по-ниска цена при закупуването на нов.

    „Днес светът се променя с бързи темпове и рециклирането се превръща в ценност за все повече хора, включително и у нас. Затова стартирахме кампанията с ясното съзнание, че грижата за средата, която ни заобикаля, е в ръцете на всеки от нас. Вярваме, че усилията, които полагаме при рециклирането на стари акумулатори, допринасят за изграждането на една по-чиста околна среда, която в крайна сметка подобрява качеството ни на живот и нашето здраве“ - заяви Николай Тодоров, собственик на Veber.bg.

    Онлайн магазинът е специализиран в продажбата на немски акумулатори Veber, които се произвеждат в три серии в няколко завода в Европа. В тях са вложени изпитани и качествени материали. Плочите и сплавите са изработени от фини влакна, калций и сребро. Най-високата серия на акумулаторите VEBER е от последното пето поколение, подходяща за високотехнологичните автомобили. Те издържат, както на екстремно ниски температури, така и на високите температури през лятото.

    Фирмата предлага голямо разнообразие от различни модели с капацитет между 64 и 100 Ah и пусков ток от 610 до 850 A(EN). Клиентите й могат да се възползват от безплатна консултация при избора на подходящ модел акумулатор, както и от безплатна доставка за моделите Berga и Varta в цялата страна.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00