• Легендата на Велинград с номинация от Балканските Туристически Оскари

    Легендата на Велинград с номинация от Балканските Туристически Оскари

    Четвъртото издание на Balkan Awards of Tourism Industry 2018 е на 5 декември в София

    Легендата на Велинград с номинация от Балканските Туристически Оскари

    Обновен и с растящи оценки в световната мрежа за резервации Букинг хотел Здравец 4* Wellness & SPA, който тази година чества 50 годишен юбилей от откриването на първия хотел във Велинград, получи номинация от партньорите на Балканските награди за туристическа индустрия. Златните статуетки ще бъдат връчени на 5 декември в хотел Премиер в София. Те ще отличат  значимите постижения в устойчивото развитие в най-важната сфера на Балканите – Туристическата индустрия.

    Четиризвездният комплекс е разположен в идеалния център на Велинград, в близост до няколко градски парка и боровата гора. Хотелът, отворил врати за първи път през лятото на 1968 г., вече 50 години развива, утвърждава и предлагаме нови услуги на своите гости. Легловата му база също е впечатляваща -  170 легла и общо 79 помещения, разположени на четири етажа.

    Гостите оценяват с високи оценки и ресторанта към хотел Здравец, заради добрата кухня, уюта и комфорта. В комплекса има общо 4 конферентни зали с капацитет от 10 до 450 места, с естествено осветление, климатизация и модерно оборудване.
    Гостите имат голям избор от зани за релакс и забавление - лоби бар, кафе-градина, pool bar, безплатен паркинг, закрит минерален басейн, открит минерален басейн (през летните месеци), шоков басейн, джакузи, сауна, парна баня.. За децата е обособен специален детски кът. Хотел Здравец Уелнес § СПА е дарител на средства в много кампании, основно на местно ниво. 

    Общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма от всички Балкански страни ще превърнат София в столица на Балканите за 

    четвъртото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2018. 

    Инициатор на събитието е организаторът на Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство, архитектура и дизайн – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. 

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00