• Книгата – най-добрият приятел на човек, решил да започне собствен бизнес

    Книгата – най-добрият приятел на човек, решил да започне собствен бизнес

    За да успее човек и да развие собствен бизнес, е хубаво да се поучи от опита на тези, които вече са успеели.

    Книгата – най-добрият приятел на човек, решил да започне собствен бизнес

    Има два начина един бизнес да бъде успешен: или да направите всичко по своему и да се учите от грешките си в процеса на работа, или да се поучите от грешките на другите и да си спестите много нерви и финансови загуби. Ако предпочитете втория начин, то тогава е нужно да прочете няколко книги.

    1. „Питай“ от Раян Левеск

    Той е успешен предприемач, който напусна корпоративна работа в Шанхай, Китай, за да развие онлайн бизнес. В рамките на кратък период от време, той изгради повече от 20 успешни онлайн компании.

    В своята книга „Питай“ Левеск разказва за своята собствена „формула“ за успех в онлайн бизнеса. Ако вие също искате да успеете в такъв тип бизнес и не искате да губите време и пари, прочете тази книга

    1. „Бизнес отвъд ограниченията“  от Ричард Брансън

    Това е първата книга на ексцентричния собственик на Върджин – Ричард Брансън, посветена изцяло на бизнеса. В нея е събран повече от 40-годишен опит в създаването на успешни компании, управление на служители, изграждане на печеливша марка за „начин на живот“, защита срещу кризи и извличане на поуки от неуспехите. Всичко това разказано в типичния за Брансън начин – като съчетава полезното с приятното, работата със забавлението, без правила и наставления, а непринудено, под формата на приятелски разговор, украсен с колоритни истории и чувство за хумор.

    1. „Изкувството да работиш“ – Джеф Гоинс

    Ако решите да започнете бизнес не само с цел печалба, а бихте искали да направите нещо смислено, то тогава прочете тази книга.Авторът избира да следва свои собствен път за постигане на целите, като приема работата си за призвание. Книгата дава отговор на въпроса: Какво е моето признание?

    Има и много други книги, които човек трябва да прочете преди да се захване с бизнес. Важното е, да има амбицията да се развива.

    бизнес съвети книги

    Оценка на новината

    0