• Млад собственик на заведение за бързо хранене споделя опита си за развиване на малък бизнес

    Млад собственик на заведение за бързо хранене споделя опита си за развиване на малък бизнес

    Според Иван Аргиров, пътят от добрата идея до реализацията й на пазара е дълъг, но е възможен

    Млад собственик на заведение за бързо хранене споделя опита си за развиване на малък бизнес

    Да развиваш малък бизнес  в България е трудно. Това споделят редица млади предприемачи. Но дали трябва само да вярваш в собствените си качества, за да успееш? Ето един пример!

    Иван Аргиров е собственик на заведение за бързо хранене. Той стартира преди 6 години, като прави първия си сандвич. Днес обаче Аргиров вече ръководи екип от млади хора, които правят и невъзможното клиентът да е доволен. Отначало Иван е имал само идея за малък семеен бизнес, който да ръководи с близките му и най-важното да работи за себе си, а не за някой друг.

    Собственикът на заведението споделя, че когато е започнал бизнеса си преди 6 години, всички негови приятели са били против, като дори са го посъветвали да се откаже, защото все пак се намира в Повдив. Аргиров споделя, че се е постреснал в началото, но този скептицизъм му е помогнал да доизбистри своята концепция.

    Според него пътят от добрата идея до реализацията й на пазара е дълъг, но е възможен. Иван сподели, че отдава голяма част на успеха си на програмата „Учебна компания за студенти“. Той каза, че там ти показват как да развиеш своята идея за бизнес открай докрай. По време на програмата  Аргиров е участвал в сформирането на реални неща, на тренировъчни фирми, на бизнес планове, създаване на маркетингови стратегии. На практика младият бизнесмен разбира, дали е успял или не след 10 години.

    Младият предприемач е на мнение, че българските условия за стартиране на малък бизнес, са изключително неблагоприятни. Властите у нас, вместо да го развиват и да насърчават младите предприемачи, правят така, че те да фалират масово. Но въпреки това, Иван Аргиров иска да развива своя бизнес  тук, в България.

    малък бизнес в България заведение за бързо хранене млад български предприемач

    Оценка на новината

    5.00