• „Montana Manufacture“ шие за водещи френски марки

    „Montana Manufacture“ шие за водещи френски марки

    Бизнесът на Мирослав Марков се занимава с изработката на бутикови бройки за ревютата на водещи френски марки.

    „Montana Manufacture“ шие за водещи френски марки

    Бизнесът на Мирослав Марков се занимава с изработката на бутикови бройки за ревютата на водещи френски марки.

    Марков е превеждал от френски преговори между шивашката фабрика на баща си и френските им клиенти, които са искали да им бъдат ушити единични бройки за колекции за ревюта.

    „За да се шият такива модели, трябва да се наруши целия производствен процес на ишлеме  и да се вземат най-добрите шивачки, а в този момент  предприятието е на загуба“ - твърди Мирослав.

    Той открива бизнес нишата като създава бутиково ателие, което се намира в Монтана. В ателието работят само най-добрите шивачки, там изработват всичките бройки за ревюта. Фирмата, която създава преди 2 години се нарича „Montana Manufacture“. Клиентите, с които работи са водещите френски марки за дрехи като Cotelac, Acote и Max Mara, а от тази седмица и Givenchy. Френските фирми изпращат файл с модела от новата си колекция на шивачите от “Montana Manufacture“. Те правят кройката както и от 5 до 10 бройки от модел, след това готовата продукция заминава за Франция с бус.Мирослав започва с малко звено от пет шивачки. Той казва, че цената на бройка за колекция и ревюта е тройна за разлика от ишлемето и това е основното, което го е привлякло – скъпо платената услуга.

    Мирослав Марков смята, че най-ценното което предлагат е това, че могат по снимка и скица да изработят кройки и така наречения първи модел. Фирмата предлага собствен транспорт, което прави услугите им доста гъвкави.

     За развитието на компанията, той възнамерява да започнат да разпрастраняват дрехите в магазини в Пловдив и Бургас като начало. Също така Мирослав ще даде възможност  на всичките му шивачки да предлагат свои модели, тъй като те имат собствени идеи.

    Montana Manufacture Мирослав Марков водещи френски марки

    Оценка на новината

    0