• Форум "Кариери 2017" на ХТМУ среща студентите с бизнеса

    Форум "Кариери 2017" на ХТМУ среща студентите с бизнеса

    Ежегодният форум „Кариери 2017”, организиран от Кариерен център на Химикотехнологичен и металургичен университет – София, ще се проведе на 6 април в сграда Б на университета.

    Форум "Кариери 2017" на ХТМУ среща студентите с бизнеса

    Ежегодният форум „Кариери 2017”, организиран от Кариерен център на Химикотехнологичен и металургичен университет (ХТМУ) – София, ще се проведе на 6 април в сграда Б на университета.
    На събитието ще присъстват представители на бизнеса  България, занимаващ се в сферата на индустрията.

    Един от гостите на събитието ще бъде най-големият производител на мед в България – Аурубис. Целта на форума е да срещне млади талантливи хора с евентуалните им бъдещи работодатели. Присъстващите ще могат да се запознаят от близо с работата на бизнеса чрез информационни презентации.

    Миналогидишното издание привлече над 20 фирми. Тази година организаторите очакват по-голяма активност. Посещението на „Кариери” е безплатно за всички желаещи. Миналата година във форума участваха компании като „Софарма”, „Сенсата”, „Каолин”, „Weiss Profile” и други. Тази година големите компании също ще участват във форума и с удоволствие ще разяснят спецификите на работа на младите студенти.

    Sensata бизнес в България Аурубис ХТМУ кариерен форум форум "Кариери"

    Оценка на новината

    5.00