• "Железопътна инфраструктура" стартира стипендиантска програма

    "Железопътна инфраструктура" стартира стипендиантска програма

    „Железопътна инфраструктура“ стартира стипендиантска програма за 2017г. Тя е насочена към ученици в 11-ти и 12-ти клас и цели да обучи допълнително младите, искащи да се занимават в сферата на инфраструктурата и железопътния транспорт.

    "Железопътна инфраструктура" стартира стипендиантска програма

    „Железопътна инфраструктура“ стартира стипендиантска програма за 2017г. Тя е насочена към ученици в 11-ти и 12-ти клас и цели да обучи допълнително младите, искащи да се занимават в сферата на инфраструктурата и железопътния транспорт. Учениците, които вече имат теоретична подготовка ще имат възможност да придобият и практически опит, като се включат в реална работна среда.

    Всички, включили се в програмата на националната компания „Железопътен транспорт“ ще могат да се запознаят обстойно със структурата, характера, функциите и дейността в тази сфера, като работят заедно с екип от специалисти, които ще им помогнат да стартират успешно своята кариера.

    В програмата могат да се включат ученици от професионалните гимназии по железопътен транспорт, електротехника, архитектура и геодезия, транспорт, строителство и телекомуникации от цялата страна. Стипендии ще получават най-мотивираните ученици с успех над 4,50 от предходната година. Тя ще бъде изплащана 2 години и е в размер на 150 лв./месец.

    Тези, които се справят добре и биха желали да стартират кариера в тази сфера ще имат възможност да сключат договор с компанията след своето завършване. Те ще имат възможност да се включат и в безплатно обучение в Центъра за професионална квалификация за придобиване на професионални квалификации. Там стипендиантите ще имат възможност да се квалифицират като строителни техници по поддържане и ремонт на жп линии, механици по контактни мрежи, механици по осигурителна техника и други.

    Стипендии Национална компания "Железопътна инфраструктура" стажанска програма стажове за ученици

    Оценка на новината

    0