• Ирина Белчева – „Отношението към държавността е предпоставка за прогреса на едно общество“.

    Ирина Белчева – „Отношението към държавността е предпоставка за прогреса на едно общество“.

    Когато се подхожда с уважение към институциите се създава по-стабилна и здрава основа в колаборацията с обществото

    Ирина Белчева – „Отношението към държавността е предпоставка за прогреса на едно общество“.

    Преди дни експерта Ирина Белчева даде интервю за businessnews.bg, в което заяви, че отношението към държавността е предпоставка за прогреса на едно общество.

    Г-жа Белчева подчерта, че уважението и доверието към изпълнителната, законодателна и съдебната власт е от институционално значение и е фундамент за развитието и просперитета на нацията.

    Ирина Белчева отбеляза също, че културата и възпитанието на един народ с традиции и история, какъвто е българският са ключът към успеха и благосъстоянието на Държавата.

    „Когато се подхожда с уважение към институциите се създава по-стабилна и здрава основа в колаборацията с обществото“  - каза Белчева.

    По отношение на българската енергетика, тя допълни, че е напълно спокойна за стабилността и сигурността на електроенергийната система на страната, с оглед резултатите от проверките на енергийните дружествата, в някои, от които тя персонално участва.

    Ирина Белчева е главен експерт в Министерството на енергетиката. Завършила е две магистратури.  Електроенергетика и Електрообзавеждане в Технически Университет – София, със специализация по Електрически мрежи и системи и втора магистратура – Бизнесадминистрация.

    Ирина Белчева също е носителка на титлата Мисис България за 2017г.

    Белчева използва социалните мрежи, за да поздрави всички нейни приятели, последователи и симпатизанти с настъпването на предстоящите Светли празници!

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00