• Интернет предприемачи или как да печелим пари онлайн?

    Интернет предприемачи или как да печелим пари онлайн?

    В днешно време всички говорят за това, как да направят онлайн бизнес, но оставят най-важната част мъглява. Когато всичко е казано и направени идва и

    Интернет предприемачи или как да печелим пари онлайн?

    В днешно време всички говорят за това, как да направят онлайн бизнес, но оставят най-важната част мъглява. Когато всичко е казано и направени идва и голямият въпрос на начинаещите „Как, всъщност, мога да правя пари?”

    Как е възможно да се направи/създаде нещо във „въображаемия” интернет свят и да се превърне в истински пари? Като начало трябва да култивирате отношение и да проверите, дали това отношение е точното. Един от най-големите проблеми, които начинаещите имат, когато опитват да правят пари онлайн е, че.... ОПИТВАТ ДА ПРАВЯТ ПАРИ ОНЛАЙН.

    Тук е проблемът с това. Интернет не е някакъв безличен, амфорен субект, от който просто може да извлечете приходи, ако го ударите с кирка достатъчно пъти. Това не е „Треска за злато”.

    Интернет не е съставен от код или от компютрите, които съставят този код.

    Интернет се състои от ХОРА!

    Той е съставен от вас! Вие четете това в момента.

    Така че, ако искате да печелите пари онлайн, не забравяйте, че НЕ интернет прави вашите пари. Това са хора, които четат работата ви, слушат гласа ви или гледат шоуто ви. Каквото и да изберете, интернет е просто начина, чрез който ще общувате с потенциалните си клиенти.

    Най-честият въпрос е: „Как мога да направя пари с този блог/подкаст/канал в YouTube?” Това не е правилният въпрос. Правилният въпрос е: „Как да привлека аудитория от хора, които харесват работата ми и в крайна сметка ще купят нещо от мен?”

    Приготвили сме ви 7 начина, които безотказно печелят пари на онлайн-предприемачите. Ето ги и тях:

    1.Правене на информационни продукти

    Ако, да кажем, сте органичен готват, който иска да помага на хората да готвят здравословно и да избират правилните продукти от правилните места, може да издадете електронна книга с рецепти или дори видео курс, където да показвате как точно се приготвя храната. Ако сте  достатъчно добри и сте събрали аудитория от хора, които харесват, това което правите, те може да го купят.

    2. Продавайте продукти, които решават даден проблем или са просто за забавление

    Хората се интересуват от продукти, които могат да решат проблемите им. Но обичат продукти, с които могат да се забавляват. Наскоро нашумяха книжки са оцветяване за възрастни, които са забавни, цветни и по думите на специалисти изключително отпускащи и помагащи при продължителен стрес.

    3. Създаване на събития или преживявания

    Семинарите за личностно развитие са изпробвани във времето, но защо да се ограничаваме до там? Измислете нещо новаторско, иновативно и интересно, а дори и да не е толкова иновативно, нека поне да е интересно. Организирайте групови занимания, може да са спортни, например йога или аеробика. Организирайте неща, за които хората ще платят.

    4. Услуги/Консултиране

    Ето от къде да започнете: За какво някой би плащал? Добре е да се замислите за актуалностите в момента и за това какво интересува хората и за какво точно биха платили. Например, ако в момента са нашумели уроците по чужд език, започнете с това.

    5. Реклама

    Рекламата е нещо страхотно, не само за собственият ви сайт или канал, но и от гледна точка на печеленето на пари. Добре е да рекламиране онлайн бизнеса си, за да привлечете аудитория. След като привлечете аудитория, идва и момента, в който започвате да печелите пари. Сайта ви вече е известен и има безброй фенове, хората ще искат да рекламират собствените си продукти при вас. Възползвайте се!

    Наистина няма нищо специално в онлайн бизнеса. Хората правят едни и сщо неща, както онлайн, така и офлайн. Разликата е единствено в мащаба, който бизнесът ви може да достигне.

    предприемач бизнес бизнес новини онлайн предприемач

    Оценка на новината

    0