• Startup Job Fair дава работа на млади предприемачи

    Startup Job Fair дава работа на млади предприемачи

    Startup Job Fair ще се проведе на 16ти април и ще бъде безплатно за всички посетители. Събитието ще се проведе през целия ден, като след това присъстващите ще имат възможност да останат и да обсъдят идеи и потенциални партньорства.

    Startup Job Fair дава работа на млади предприемачи

    Тази година млади предприемачи ще имат възможност да се присъединят към събитието Startup Job Fair, където стартиращи компании търсят служители, които да станат част от екипа им. Събитието ще се проведе на 16ти април в споделеното работно пространство Betahaus.

    Startup Job Fair се провежда за втора поредна година и е изцяло насочено към събирането на фирми и хора, които искат да станат част от предприемаческия свят. Процесът по изграждане на успешна стартираща компания е труден. Сформирането на млад, отдаден и квалифициран екип е изключително трудна задача. Ако стартъпът се развива добре и компанията се нуждае от още хора, става трудно да се балансира между работата и провеждането на интервюта.

    От страна на младите предприемачи, които си търсят работа, картинката не е по-светла. Често те нямат достъп до всички обяви за работа и много рядко имат възможност да се запознаят с основателите на компанията, за която искат да работят. Организаторите на Startup Job Fair знаят за трудностите около намирането на работа и намирането на служители, ето защо отново срещат двете страни.

    Startup Job Fair ще се проведе на 16ти април и ще бъде безплатно за всички посетители. Основателите на събитието предварително подбират стартъп фирмите, които да присъстват, като имат определени условия към тях: да изграждат изцяло нов продукт или услуга, с цел да разрешат съществуващ проблем по иновативен начин, както и да имат потенциал за растеж.

    Събитието ще се проведе през целия ден, като след това присъстващите ще имат възможност да останат и да обсъдят идеи и потенциални партньорства.

    стартъп млади предприемачи startup job fair startup

    Оценка на новината

    0