• Стартира обучение за бизнес предпиемачи

    Стартира обучение за бизнес предпиемачи

    Дружеството София Тех Парк  отвори врати за обучение на предприемачи с кауза за добре балансиран социален бизнес.

    Стартира обучение за бизнес предпиемачи

    Дружеството София Тех Парк  отвори врати за обучение на предприемачи с кауза за добре балансиран социален бизнес. Главния организатор е Тhe Venture, който търси креативни хора с идеи за  бизнес развитие и социална промяна. Компанията предоставя възможността на финалистите за едноседмично обучение, където ще представят идеите си пред своите бизнес лидери. Наградният фонд, който ще се разпредели между финалистите е 1 млн. долара.

    Canvas e бизнес моделът, който ще бъде приложен. Този метод напоследък се употребява от множество бизнесмени, които развиват и практикуват призванието си. Основната цел е осъществяването на проекти, които благоприятстват за развитието на младите предприемачи.

    Събитието стартира на 04.11.2016г., а програмата започва от 09:00 часа. Chivas и Innovation Starter Box са предоставили предварителна подготовка за участниците, под името „Асансьорът на Chivas”, която ще им помогне за подготвянето на балансиран бизнес.

    Обучението е напълно безплатно и всеки който иска, получава подготовка за презентирането на своя продукт или услуга.

    България участва за трета година в тази кауза. През първата година имаме финалист компанията Arthesis, която чрез 3D принтери разработва персонализирани обвивкиза протези.

    бизнес развитие Тhe Venture Chivas обучение за предприемачи

    Оценка на новината

    5.00