• Онлайн платформа подпомага процеса по продажба на имоти

    Онлайн платформа подпомага процеса по продажба на имоти

    „Продай сам“ е онлайн платформа, която предлага обучения за собственици на имоти, които искат да продадат своята собственост без брокери и брокерски компании. Платформата учи как безпроблемно да се продаде един имот, без чужда намеса и съответно със спестяване на много пари.

    Онлайн платформа подпомага процеса по продажба на имоти

    Продай сам“ е онлайн платформа, която предлага обучения за собственици на имоти, които искат да продадат своята собственост без брокери и брокерски компании. Платформата учи как безпроблемно да се продаде един имот, без чужда намеса и съответно със спестяване на много пари.

    Идеята за платформата е дошла, защото много хора са имали недобър опит с брокерски компании и освен това екипът на компанията смята, че никой не може да продаде един имот по-добре от самия му собственик. Има хора, които не искат да ползват услугите на професионална брокерска компания, защото не искат да дават излишни пари. Именно в тези случаи, „Продай сам“ идва на помощ.

    Цената на услугата е 6 пъти по-малка, в сравнение с услугата, която биха Ви предложили в брокерска фирма. Клиентът получава пълно съдействие от страната на екипът на „Продай сам“, а шансовете за сключване на изгодна и успешна сделка, са много големи.

    Подобни модели за платформа, в която сам продаваш имота си, успешно съществуват над 15 години в САЩ, Канада и няколко европейски страни. Екипът е наясно, че повечето от нас продават имот веднъж в живота си и тази територия е непозната за обикновения човек. Затова е създадена услугата „Ноу-хау“, която позволява обективно да се оцени пазарната стойност на обекта.

    Клиентите могат да се възползват от два пакета – „Класик“ и „Престиж“, които в момента са на промоционална цена и включват услуги според исканията на клиента. Другият голям плюс е това, че всеки клиент има на разположение личен консултант и юрист, който ще го информира по всички правни въпроси, както и ще подготвя всички необходими документи.

    „Последните години на пазара липсват добри проекти, но сега пазарът е по-стабилен. Инвеститорите започнаха да наблягат на това, което се търси от клиента, а именно – добро качество и строителство. В момента има добри проекти, които задоволяват нуждите на купувачите, а банките намаляват лихвите по ипотечните кредити, което е примамливо за покупката на имот.“, казва Георги Соколов – маркетингов директор в компанията.

     

    продажба на имоти онлайн платформа за продажби "Продай сам"

    Оценка на новината

    5.00