• Findy ще пусне локализатори за автомобили, велосипеди и ключове

    Findy ще пусне локализатори за автомобили, велосипеди и ключове

    Българският стартъп Findy се занимава с разработка на хардуерни продукти. Новият продукт на компанията FindyPet е вече на пазара.

    Findy ще пусне локализатори за автомобили, велосипеди и ключове

    Българският стартъп Findy се занимава с разработка на хардуерни продукти. Новият продукт на компанията FindyPet вече е на пазара. Устройството е аксесоар, създаден за животни, който показва на собственика, в реално време, къде се намира домашния му любимец.

    SIM картата в устройството има международно покритие, благодарение на сключен договор между Findy и международен оператор. Продуктите на компанията се изработват изцяло в България. Представят се в страната като тестови пазар, а амбициите им са да стъпят на чуждестранни пазари до края на годината. Пазарите на Русия, Унгария и Полша са едни от набелязаните цели на компанията. FindyPet е насочен към по-специфични клиенти – ловци и кучета водачи.

    Българската компания смята да създаде цяла линия от продукти, които да бъдат управлявани само от една платформа. В момента вече има локализатор, който се прикача към ключовете, телефона и портфейла, за да се заличи напълно проблема с изгубването им.

    До края на годината стартъпът ще пусне още два нови продукта свързани с локализацията на автомобили и велосипеди. Екипът се стреми да създава устройства, които не само са полезни в ежедневието, но и имат нисък разход на енергия, т.е – избегната е необходимостта от често зареждане на устройствата.

    Всички устройства от пакета, ще могат да бъдат усправлявани от една платформа, което също спестява време. Локализаторите ще предават информация в реално време на мобилното приложение, което работи с Android и iOS системи.

    Findy FindyPet локализация локализатор

    Оценка на новината

    5.00